Huolellinen pohjatyö takaa laadukkaan lopputuloksen

Hamsteri_pohja_massaTeemme lattioiden pohjatasauksia, eristyksiä ja raudoituksia. Ennen valettavan pohjan valmistusta huolehdimme tarvittavista maansiirroista ja hoidamme maantäytöt sekä tiivistämme kerrokset standardien mukaisesti. Maanvaraisen lattian valmistuksessa olemme erityisen tarkkoja siitä, että alusta on hyvin tiivistetty, jotta painaumia ei pääse syntymään lattian valmistuksen jälkeen.

Betoni kestää hyvin puristusta, mutta sitäkin huonommin vetoa ja heikon vetolujuuden takia betonilattiat tarvitsevat raudoitusta kestääkseen vuodesta toiseen vankkarakenteisena. Raudoitus ehkäisee myös hyvin betonin halkeilua kuivuessaan. Raudoituksen määrän ja sijainnin suunnittelemme sekä toteutamme kuormituksen sekä käyttötarkoituksen mukaisesti, jotta se kestää sukupolvelta toiselle.

Betonin ja maa-aineksien siirtoon käytämme Benford P6000 –dumpperia ja kaivuutyöt hoituvat kätevästi5.5 tonnisella kumitela-alustaisella kaivinkoneella. Tasaukset viimeistelemme 3 tonnisella liukuohjatulla minikuormaimella. Käyttämämme työkoneet löydät kalusto-sivulta ja osan työskentelykohteistamme löydät kohteita-sivustolta

Meidän kauttamme saat myös kaluston vuokrauksen kuljetusautoineen.